Tankstation Henk KellyTankstation Henk Kelly

Tankstation Henk Kelly

Bij ons AVIA EXPRESS tankstation in Ruinen kun je snel onbemand tanken met een aanzienlijke korting!

Lees verder

AVIA EXPRESS Tankstation Ruinen

Bij ons AVIA EXPRESS tankstation kun je snel en eenvoudig onbemand tanken, altijd met een aanzienlijke korting ten opzichte van de officiƫle brandstofprijzen.

Het tankstation is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend

Snel en eenvoudig. De AVIA EXPRESS tankstations zijn onbemand is het niet heerlijk? Elke pomp zijn eigen betalingssysteem makkelijk, snel en niet op iemand anders te hoeven wachten en dan ook nog eens voordelig tanken. Betalen kan heel eenvoudig met je bankkaart (Bancontact/Mister Cash/Maestro), kredietkaart (Visa/MasterCard) of AVIA EPXRESS CARD. Volg gewoon de instructies op het scherm en je kan onmiddellijk tanken.

Veiligheid voorop AVIA EXPRESS tankstations zijn uitgerust met hoogwaardige technologie om jouw en onze veiligheid te waarborgen.
Alle onbemande tankstations zijn volledig veilig, en bovendien worden ze 24 uur per dag geobserveerd en bewaakt. Wij kiezen voor veiligheid en gemak van de klant, hierdoor hebben wij gekozen voor extra LED verlichting zodat alles s'avonds keurig en duidelijk zichtbaar is!

Wij hebben ook een mengpomp met 2-takt mengsmering voor bijvoorbeeld brommers,kettingzagen en bosmaaiers. Deze is beschikbaar tijdens openingstijden van de werkplaats.

Henk Kelly

Oosterstraat 56
7963 AD Ruinen
0522-471747
0522-472847
henk@autoservicehenkkelly.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats